Guldkorn ur arkivet, Kyckling

Vintergrillning och kycklingspett med lönnsirap

Brukar ni grilla även på vintern? Det är riktigt mysigt, men det är onekligen att föredra att göra det dagtid. Kvällstid är det mest mörkt och jobbigt, om jag ska vara ärlig. Men på dagen, när snön ligger vit i trädgården och tynger ner de kala grenarna i blåregnet, då är det riktigt trevligt att stå där och värma sig vid grillen och känna den där doften av grillat som annars är så starkt förknippad med sommarkvällar. Ett av våra allra bästa grillrecept som vi ständigt återvänder till är det här på baconlindade kycklingspett med lönnsirap.

Och förresten! Jag måste få passa på att tacka er för att ni är så många som har varit inne och svarat på läsarundersökningen! Det gör mig så glad att ni har lagt en stund av er tid på att hjälpa mig att förbättra bloggen. Jag har redan fått en tydlig inblick i vad ni vill läsa mer om och vad det är ni uppskattar med bloggen. Ni kommer självklart att få ta del av svaren i undersökningen, men jag väntar med att lägga ut dem tills undersökningen är avslutad. Den pågår till och med torsdag nästa vecka, så vill ni gå in och svara på frågorna är det fritt fram här.

Och just det ja – kycklingspetten! Perfekta att grilla en snöig söndag som idag. Ni hittar dem här.

Lämna en kommentar