Andra Tidningar

20 år yngre Donna

Med hjälp av högre matematik kan jag konstatera att favorittidningen Donna Hay från Australien är exakt tjugo år yngre än jag. Donna firar minsann tio år som tidning med det här senaste numret, som är om möjligt ännu finare än tidigare utgåvor. Det bästa i tidningen är behind the scenes-reportaget om dem själva, där man får se hur det ser ut på tidningsredaktionen. Ordningen är imponerande; varje blå färgnyans på tallrikar och annan rekvisita har en egen hylla. Och med tanke på hur många olika färgnyanser det egentligen finns, kan jag inte annat än hoppas att tidningens lokaler slipper vara med om en jordbävning.

Drinken till höger är jag sugen på att prova! Basilika och hallon kan knappast gå fel. Jag lovar att återkomma med en seriös resultatrapport när detta har inträffat. Kanske till helgen? Innan dess ska jag dock hinna med en snabbvisit till Göteborg med jobbet, och mycket eventuellt en tur till gymmet. Bäst att inte lova för mycket. Och då syftar jag på gymmet.

18 oktober, 2011

7 kommentarer

  1. Tina – Donna Hay brukar finnas i välsorterade Pressbyrån-butiker. Och om inte just din Pressbyrå har tidningen brukar de vara ganska serviceminded (i alla fall i Kalmar 🙂 och kan beställa hem tidningen åt dig. Eller så kan man boka en prenumeration på http://www.donnahay.com. Eller införskaffa deras app för Ipad, om man skulle ha en padda. 🙂

  2. Tänk denna tidning har jag missat 🙁 Får kika in på en mer välsorterad tidningsaffär och se om jag finner den :-)Underbara bilder i den…:-) Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration