Andra

Idag hittar ni mig hos Mor-Mias…

Idag gästbloggar jag hos Mor-Mias på hennes fina matblogg, med mitt favoritrecept Fläskfilé Mariannelund. Mor-Mia bloggar om både sötsaker och maträtter, ofta något som passar extra bra på helgen. En riktigt fin och användbar blogg!

Själv har jag hackat zucchini för glatta livet, det går ju åt en del av det när man ska göra zucchinipasta med mintpesto. Jag bidrar med ett sällan skådat fokus på det här fotot, och det är enbart för att jag värnar om mina fingertoppar. Och för en gångs skull (och till Hansaplasts och Salvekvicks stora förtret) lyckades jag hantera Global-kniven helt utan klumpiga incidenter. Undrens tid är inte förbi.

5 Kommentar

 1. Håkan och Anki

  11 november, 2010 at 9:12 e m

  En koncentrerad blick, minst sagt.
  Din fläskfilégryta lät hur god som helst och är lagd i högen!

 2. Emma

  12 november, 2010 at 4:35 e m

  Ska kolla på det receptet 🙂 Vad snabbt du hackar! 🙂

 3. Remsan

  12 november, 2010 at 9:57 e m

  Jag trodde inte du åt grönsaker 😉
  Såg dig hos Mia, söt som alltid. Har inte testat den där fläskfilén ännu. Får se till att göra det! Hoppas er tripp till Stockholm blir härlig. Själv stannar jag nog tyvärr i Kalmar.

 4. charlotta

  13 november, 2010 at 1:56 e m

  superfin bild! hoppas att du har en fin helg!

Lämna en kommentar