Guldkorn ur arkivet

På begäran – Olofs grymma glögg

Det är flera som hört av sig om att de skulle vilja få en länk upplagd till Olofs grymma glögg som jag la ut på instagram stories igår (ni hänger väl med på instagram också? @baraenkakatill är det som gäller där!), så här kommer den – ni hittar den här. Det här är utan tvekan den godaste glögg jag har druckit. Han är rätt bra ändå, han den där jag är gift med. Han är väldigt bra, faktiskt. Igår när jag kom hem hade han adventspyntat hela huset och lagat mat (som han i och för sig alltid gör), och när Evelyn hade gallskrikit i 1,5 timma häromkvällen och hade nästan 40 graders feber lyckades han äntligen få henne att äntligen somna. Efter en sådan kväll är man värd en kopp glögg eller två. Och en lussekatt! I helgen ska jag baka lussekatter. Önskar er alla en härlig lördag!

Lämna en kommentar