Guldkorn ur arkivet

Halloumisallad med bär

Halloumisallad med bärJust nu är vi mitt i säsongen för den här ljuvliga salladen – halloumisallad med bär! Den består av mangold, mynta, stekt halloumi, hallon och björnbär. Och så är den toppad med rostade, knapriga pekannötter och en härlig vinägrett. Det kvittar om man steker halloumin i obscena mängder smör eller olja, man känner sig ändå väldigt sund när man äter den här säsongsbetonade salladen. Och så känner man sig lite hipp också, faktiskt. Receptet hittar ni här: Halloumisallad med bär.

2 Kommentar

  1. Ann-Sofi Matsafari

    30 augusti, 2018 at 7:30 e m

    Att känna sig hipp är viktigt 😆 Lika viktigt är det också att en sallad är snygg, precis som den här 😍
    Trevlig helg snygging!

    1. Helena

      1 september, 2018 at 8:35 f m

      Precis, när det kommer till sallad vill man att den ska vara fin! Nåt kul ska man ju ha när man äter sallad istället för carbonara. 😉 Trevlig helg!

Lämna en kommentar