Guldkorn ur arkivet

Ifall du också saknar julgodiset!

raw food godis salty caramelÄr ni fler som saknar julgodiset? Men kanske känner som jag att det vore trevligt med ett godis som är snäppet nyttigare och bättre för kroppen än vad sega råttor är? Känner ni er som sega råttor? Jag gör det i alla fall, det är då ett som är säkert. Men jag har precis lagat en omgång rawfoodgodis, så nu känner jag mig både hipp och fräsch.

Kommer ni ihåg kioskvältaren Salty Caramel? Jag la ut receptet på detta rawfoodgodis för två år sedan, och ni var jättemånga som lagade det. Det var på den tiden jag var mammaledig och åt mjölkfritt på grund av Evelyns kolik, och var besatt av att trots alla restriktioner ändå få äta något gott. Och som jag åt dessa! Ett tag föråt jag mig till och med på dem. Men precis som när det kommer till att föräta sig på en viss typ av godsaker, så gick det över. Som tur är. (Har gjort empiriska studier på att föräta mig på Delicatobollar som jag använder som referens här.)

Så nu ska jag koka mig en kopp kaffe och ta mig en munsbit. Här hittar ni receptet på rawfoodgodiset Salty Caramel.

2 Kommentar

 1. Katinka Hammarskiöld

  9 januari, 2019 at 1:35 e m

  Det här ser ju fantastiskt läckert och gott ut – måste prövas!

  1. Helena

   9 januari, 2019 at 1:39 e m

   Kör hårt Katinka! Lovar att det är jättegott, man blir beroende av att ha en liten låda med sådana här i frysen. 🙂

Lämna en kommentar