Andra

30!

Då är man 30 då! Olof och Bally väckte mig med skönsång imorse och Bally var verkligen hur taggad som helst, han älskar födelsedagar. Nu kan man inte längre titulera sig som någon som fortfarande är ”tjugonågonting”. Inte för att det gör något, jag är helt okej med att fylla 30. Jag kan inte se någon annalkande 30-årskris så långt ögat kan nå, fast sånt kanske kommer retroaktivt? Det finns i alla fall inga planer på att varken tatuera en ryggtavla eller hoppa bungyjump. Det vildaste som lär hända idag är nog ett övervägande stort intag av godsaker. Det är kul att fylla år!

11 oktober, 2011

25 kommentarer

  1. Grattis kompis, dock gillar jag inte att du utan bevis säger till alla att det var jag som ställde till det på jobbet, hrmpf…….

  2. Jättegrattis söta du! Ät nu en massa gott idag. Inte för att jag tror att vi behöver påminna dig om det 😉 Och så måste du skåla i något gott. Kramis.

  3. Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en riktigt härlig dag. Det var en superfin bild på dig. Helt rätt att skippa 30-års krisen och bara njuta och vara glad över din dag.

  4. Stort grattis på födelsedan Helena :-)Hoppas du har haft en underbar dag med både tårta och nån liten söt present:-)Här har solen lyst hela dagen…en bra dag att fylla år på. Njut av att vara 30…en underbar ålder. Själv är jag 40+ och jag kan bara lova dig en sak…det blir bara bättre! Kram på dig från mig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration