Andra Familjen

8 månader idag!

Jag tycker inte det var länge sedan jag skrev det där inlägget med rubriken ”5 månader idag”, men det har ju faktiskt redan hunnit gå 3 månader sedan dess. Vad gör vi då här hemma om dagarna? Vi matar, leker i babygymmet, ligger på mage och skriker, (det är mest Lily som står för skrikandet) går små promenader med vagnen och Bally, och åker på små utflykter. Vi fikar med andra mammor, går på öppna förskolan och på sångstunder i kapellet. Ganska vanliga aktiviteter för mammor med bebisar, skulle jag tro. Mängden kakor jag har tryckt ner de senaste månaderna är massiv, vill jag lova.

Lily blir lite mindre missnöjd för varje månad som går. Hon har ju haft mycket problem med sin mage, den lilla räkan. Hon ålar runt och snurrar omkring, och ligger sällan kvar där man har lagt henne. Det dröjer nog inte länge innan hon börjar krypa. Och så är hon rejält mycket bättre än sin mamma på det här med att äta fisk också. Laxgryta hör till favoriterna. Själv föredrar jag kakor. Vi får väl se om hon blir ett kakmonster som sina föräldrar, när hon är så gammal att hon börjar äta kakor…

4 februari, 2015

8 kommentarer

 1. Vilken sötnos!! Ja tiden fullkomligen rusar iväg på ett annat sätt när man fått barn 😉
  Hi hi du ska se att hon nog med får smak på det där med kakor när den tiden kommer 🙂
  Ha de fint!
  Kram Anna
  Ps: snyggt du har gjort om bloggen!

 2. En sån fin liten dotter ni har! Roligt att se hur hon växer – det är snart ett år sen vi var på bloggträff och din mage var väldigt stor. Och förresten… Kakor har sin tid och fisk har sin.

 3. Hon är allt bra söt er lilla räka. Gillar hennes frisyr starkt! Men det där med fisk och skaldjur… Helena! Kanske ska börja med barnburkar du också? Efter det kommer du uppskatta färska kräftor från Västkusten.

  Kram kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration