Tips

Advent i Kalmar

Har ni några speciella traditioner kring första advent? Vi brukar arrangera vårt årliga adventsfika, och så brukar vi gå på julmarknaden på Kalmar Slott. I år ska vi dock stanna hemma, det kan vara trevligt med en paus från julmarknaden så att det blir extra roligt att gå dit nästa år. Dessutom har vi ju varit där tolv år i rad. Men har man aldrig varit där kan jag varmt rekommendera den! Försök helst att undvika den på lördageftermiddagen bara, då är det packat med folk. Själv ska jag hålla mig hemma och göra julgodis, för på söndag när det är julskyltning i Kalmar ska jag stå hos tidningen Barometern som jag är matskribent för, och bjuda på godsaker.

Mellan klockan 13.00-15.00 ska jag stå där tillsammans med de som arbetar med Bonus Weekend-bilagan, så om ni bor i krokarna kring Kalmar och ska gå på söndagens julskyltning, kom förbi och säg hej!

Jag kommer att bjuda på storfavoriten lakritskola med flingsalt, så länge lagret räcker. Och så finns det glögg och pepparkakor också. Hoppas att vi ses där!

4 Kommentar

 1. Sara på Vardag.nu

  29 november, 2012 at 7:50 e m

  Jag åker till Kalmar över helgen, hoppas vi ses! 🙂

 2. Hovkonditorn

  30 november, 2012 at 1:10 f m

  Ja, det blir nog glögg och pepparkakor i helgen 🙂 Lakritskola med flingsalt är något av det godaste som finns! Ha en fin adventhelg!

 3. Gottegrisen

  30 november, 2012 at 3:50 e m

  Vad glad jag blev när jag hittade dig i Smålandspostens lördagsbilaga!! Kändes nästan som att… henne känner jag :o)

  Trevlig helg!!

  Kram

 4. Remsan

  30 november, 2012 at 8:05 e m

  Jag ska försöka smita in och norpa åt mig lite julgodis innan jobbet på söndag!

Lämna en kommentar