Tips

Advent i Kalmar

Har ni några speciella traditioner kring första advent? Vi brukar arrangera vårt årliga adventsfika, och så brukar vi gå på julmarknaden på Kalmar Slott. I år ska vi dock stanna hemma, det kan vara trevligt med en paus från julmarknaden så att det blir extra roligt att gå dit nästa år. Dessutom har vi ju varit där tolv år i rad. Men har man aldrig varit där kan jag varmt rekommendera den! Försök helst att undvika den på lördageftermiddagen bara, då är det packat med folk. Själv ska jag hålla mig hemma och göra julgodis, för på söndag när det är julskyltning i Kalmar ska jag stå hos tidningen Barometern som jag är matskribent för, och bjuda på godsaker.

Mellan klockan 13.00-15.00 ska jag stå där tillsammans med de som arbetar med Bonus Weekend-bilagan, så om ni bor i krokarna kring Kalmar och ska gå på söndagens julskyltning, kom förbi och säg hej!

Jag kommer att bjuda på storfavoriten lakritskola med flingsalt, så länge lagret räcker. Och så finns det glögg och pepparkakor också. Hoppas att vi ses där!

29 november, 2012

4 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration