Bloggträff Restaurang

After Work med Kalmar Influencers

Häromveckan var jag på After Work med Kalmar Influencers, ett fantastiskt nätverk med bloggkollegor som min kompis Sarah startat. Vi är ett gäng kvinnor, nästan alla av oss småbarnsmammor, som träffas då och då och pratar blogg, Instagram och Youtube, och inspirerar och peppar varandra.

För det mesta ses vi över frukost, men nu sist testade vi den nya helt vegetariska kvällsmenyn på Kallskänken i Kalmar. Kallskänken är ett toppenställe för övrigt, Kalmars mesta kvarterskrog där man kan slinka in när som helst på dagen oavsett om man vill ha frukost, eftermiddagsfika eller middag, och som ny satsning nu i vår har man plockat bort allt kött på menyn på kvällarna, och kör helt vegetariskt. Vågat och lyckat!

Jag åt en maträtt med portabellosvamp som var så god att jag vill gå dit snart igen bara för att få äta den. Jag får ta och gå dit med familjen någon tidpunkt när det är lite mindre folk… Sedan tryckte jag i mig lite halloumi också, bara för att.

Den här kvällen avhandlade vi allt från priser på bloggsamarbeten, Instagrams nya algoritm och pusslet att få ihop familjelivet, annat jobb vid sidan av och bloggandet som arbete. Vi var en mindre skara den här kvällen då Vabruari slagit ut många tappra kvinnor som låg hemma i vinterns influensa, bland andra Anna Maja Astrid och Inredningsfrun som ofta brukar vara med på våra träffar.

Vi som för tillfället var friska från vinterns baciller den här kvällen var från vänster Sara med DIY-bloggen Little miss Fix it, Amanda som ihop med sin man driver Folks Interiör som säljer vintagemöbler och -inredning på nätet, och Madeleine Petersson som ihop med Sofia som bloggar på Yogaworld har startat mediebyrån Socialstories och bloggar på Madeleine Petersson. Sedan har vi Anna som bloggar om inredning och livet på Ekenäsliv, och vår initiativtagare Sarah med lifestylebloggen Life by Sarah. Så otroligt härliga och framförallt driftiga kvinnor allihop, och jag är så glad över att vara den del av det här nätverket.

27 februari, 2018

13 kommentarer

 1. Åh så härligt att få en TB till den kvällen när man nu ligger här hemma och är sjuk och eländig. Så mysigt och gott det var!!

 2. Men wow vad många superduktiga tjejer från Kalmar-trakten, inklusive du då! Och visst har Kalmar men även hela Småland (eller kanske inte HELA, så bra koll har jag inte på utbudet i Blomstermåla till exempel så jag kan uttala mig så svepande, but still) ryckt upp sig på restaurangsidan de senaste 10 åren! 😀 Så kul! Annat var det när Ernestos var det finaste man kunde dinera på, hehe.

  1. Visst finns det? 🙂 Massa duktiga tjejer! Det är sant att Kalmars krogscen verkligen har ryckt upp sig, med finställen som Postgatan och Slottsrestaurangen, och med mysiga Kallskänken och trevliga Kött och Bar. Men Ernesto ÄR och kommer alltid att vara nostalgi! De har bästa pizzorna i stan just nu, tycker jag. Olof och jag hade faktiskt vår första dejt på Ernesto! För snart….18 år sedan.

   1. Oj vad länge ni varit an item! 👍 Hehe inget ont om Ernestos, har inte varit där sen -94 typ, bara att det var det enda som fanns back in the days. 😄

     1. Eller hur! Men jag hade ju hört att PP (alltså pizzapalatset) är bäst! Då är ryktet överdrivet alltså?

    1. Jag åt en pizza där för något år sedan och var inte superimponerad, men kanske får ge dem en chans till.

  1. Ja, jätteroligt! 🙂 Om du är aktiv med blogg eller instagram eller youtube, hör av dig till Facebookgruppen #kalmarinfluencers. 🙂

   1. Hej. Ja jag driver bloggen 2globetrotters.se och även ett konto på insta och bor i Kalmar. Jag hittar dock inte gruppen på Facebook.

    1. Vad trevligt! Ska spana in den! Kollade upp gruppen nu på Facebook, den heter #kalmarinfluencers. Så det är en # först, och sen ordet ihopskrivet.

 3. Hej. Ja jag driver bloggen 2globetrotters.se och även ett konto på insta och bor i Kalmar. Jag hittar dock inte gruppen på Facebook.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration