På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Åhh det där är den kokbok som jag suktar allra mest efter just nu! Jag har alla Allt om mat´s Fredagsgourmet och lagar mycket mat ur dem. Ska bli spännande att köpa den där kokboken också och se om den håller samma mått! 🙂
Har du lust med ett länkbyte förresten? Jag gillar din blogg!
Ha en trevlig helg!
Kul att se dig i Barran-panelen!
Kram
Håller faktiskt på att lägga in om just denna kokbok i vår blogg! DEN ÄR HELT FANTASTISK!
Jag kan bläddra i den i timmar! Perfekt kokbok!
Hoppas allt är bra med dig annars! KRAM
Den där boken får man om man beställer en gratis värdering av Bjurfors här i Göteborg 🙂
Jag har också kikat på den kokboken, just för den har så fina bilder. Får se om jag slår till och köper den.
Skål på dig förresten! Själv sitter jag och smuttar på ett glas rött. Trevlig helg!
Verkar vara en bra kokbok, får ta och kika i den när jag är i bokhandeln nästa gång.
I love your blog!
Go to our site..italian cousine 🙂
http://whitedarkmilkchocolate.blogspot.com/
Kul att du tar upp den. Såg den i bokhandeln häromdan. Men jag ska nog se till att läsa alla kokböcker hemma innan jag köper fler. 🙂 Eller flytta till större lägenhet :)…Hoppas allt är bra med dig. Jag har också saknat bloggvärlden och dig. Kram.
Ska köpa den på mässan nu som kommer. Om man är Allt om Mat prenumerant så kan man få den för endast 150 kr. Ute i handeln kommer den att kosta över 300 kr.
Hej! Såhär tre år senare, tycker du fortfarande att det är en bra kokbok? Använder du den ofta eller är den mest i köket som pynt? 🙂
Hmm, det ska erkännas att det var ett par år sedan jag bläddrade i den. Men den är ju fortfarande bra! Ska nog damma av den i helgen. Vem vet, jag kanske hittar nåt nytt? 😉
Hehe det blir lätt så med kokböcker, de försvinner på hyllorna 🙂 Ska till Ullared i morgon och tror den finns billigt där. Allt om mat brukar ju ha bra recept så det blir nog ett köp! Tack för svaret!