Andra

Äntligen fredag!

Då var det äntligen fredag igen! Väderleksrapporten inför helgen ser lovande ut, och jag ska minsann fika i solen både en och flera gånger.
Citronpaj är något jag sällan lagar under vinterhalvåret, men så fort våren tar vid och solen börjar locka till fika utomhus vill jag ha sötsyrlig citronpaj med fluffigt marängtäcke. Det kanske får bli en sådan i helgen. Recept på citronpaj hittar ni här. Ha nu en riktigt härlig fredag ute i vårsolen!

13 Kommentar

 1. Veropenn

  23 mars, 2012 at 4:44 e m

  Vilket bra tips. funderade just på vad jag skulle baka till gästerna imorgon…får nog bli citronpaj.
  trevlig helg!
  //v

 2. Veropenn

  23 mars, 2012 at 4:45 e m

  Vilket bra tips. funderade just på vad jag skulle baka till gästerna imorgon…får nog bli citronpaj.
  trevlig helg!
  //v

 3. anna eriksson

  23 mars, 2012 at 4:56 e m

  gott! Ska jag nog testa i helgen!

  trevlig helg!

  Anna

 4. Aratorps Lena

  23 mars, 2012 at 5:15 e m

  Citronpaj är min ABSOLUTA favvis men bakas väldigt sällan… Mums..

 5. Tulipan´s bakverk

  23 mars, 2012 at 5:23 e m

  Så arma jäkla gott med citron paj 🙂

  Ha en underbar helg i solen… självl sover jag nog hela förmiddagen .. nåja halva dagen kanske.. jobba i natt 😉 Sen hoppas jag åxå på att jag ska få lite ledigt i helgen, dvs jag hoppas att jag inte blir inringd så jag kan njuta jag med och verkligen hinna få komma i kapp med allt jag inte hunnit med 🙂

  Trevlig helg!

  Kram STina

 6. Lenita från Bohuslän

  24 mars, 2012 at 8:18 f m

  Inte fel med en vårig citronpaj <3 Denna fredagen var den varmaste och finaste på länge! Den firades ute i Hunnebo med min kamera och lilla gubbe. En kanondag för både fika och plåtning:-) Kram på dig!!

 7. Sandra

  24 mars, 2012 at 8:26 f m

  Den såg fantastiskt mumsig ut, måste provas då min man älskar citron 🙂
  Jag vill tacka för en fantastiskt fin och inspirerande blogg. Jag har börjat läsa din blogg nyligen och jag har fått mycket tips och gått igenom i princip alla dina recept i arkivet för att få inspiration till matlagning ch bakning som jag även kan dela med mig av i min nya blogg.
  Du tar även fantastiska foton, så det ska jag träna mer på 🙂
  Tack! Kram

 8. baristabrudarna

  24 mars, 2012 at 8:26 f m

  http://baristabrudarna.blogspot.se/
  Vi är ett gäng sköna brudar som jobbar på Espresso House kungsgatan ( i Hemtex) mitt i Göteborg. Följ våra dagar, sköna erbjudanden och lär dig göra en perfekt latte!

 9. Mary

  24 mars, 2012 at 10:04 f m

  Mmm….älskar citronpaj med marängätcke, en kopp kaffe till det och lite sol mot ansiktet och våren är ett faktum!!

 10. Sanna

  24 mars, 2012 at 5:03 e m

  Fantastiskt fin efterrätt!

 11. Kissy Fraga

  24 mars, 2012 at 10:47 e m

  Du har aldrig testat o göra fyllningen med bara citronsaft och leche condensa? 🙂 det är så himla gott!!

 12. Doktor Glas

  25 mars, 2012 at 5:26 e m

  väldigt gott och fräscht 🙂

 13. Helena

  26 mars, 2012 at 7:47 e m

  Citronsaft och leche condensa, alltså? Det måste jag ju prova! Tack för tipset!

  Tack för fina kommentarer, och Sandra – vad kul att du har hittat hit! 🙂

Lämna en kommentar