Andra

Äntligen fredag!

Då var det äntligen fredag igen! Väderleksrapporten inför helgen ser lovande ut, och jag ska minsann fika i solen både en och flera gånger.
Citronpaj är något jag sällan lagar under vinterhalvåret, men så fort våren tar vid och solen börjar locka till fika utomhus vill jag ha sötsyrlig citronpaj med fluffigt marängtäcke. Det kanske får bli en sådan i helgen. Recept på citronpaj hittar ni här. Ha nu en riktigt härlig fredag ute i vårsolen!
23 mars, 2012

13 kommentarer

 1. Så arma jäkla gott med citron paj 🙂

  Ha en underbar helg i solen… självl sover jag nog hela förmiddagen .. nåja halva dagen kanske.. jobba i natt 😉 Sen hoppas jag åxå på att jag ska få lite ledigt i helgen, dvs jag hoppas att jag inte blir inringd så jag kan njuta jag med och verkligen hinna få komma i kapp med allt jag inte hunnit med 🙂

  Trevlig helg!

  Kram STina

 2. Inte fel med en vårig citronpaj <3 Denna fredagen var den varmaste och finaste på länge! Den firades ute i Hunnebo med min kamera och lilla gubbe. En kanondag för både fika och plåtning:-) Kram på dig!!

 3. Den såg fantastiskt mumsig ut, måste provas då min man älskar citron 🙂
  Jag vill tacka för en fantastiskt fin och inspirerande blogg. Jag har börjat läsa din blogg nyligen och jag har fått mycket tips och gått igenom i princip alla dina recept i arkivet för att få inspiration till matlagning ch bakning som jag även kan dela med mig av i min nya blogg.
  Du tar även fantastiska foton, så det ska jag träna mer på 🙂
  Tack! Kram

 4. Citronsaft och leche condensa, alltså? Det måste jag ju prova! Tack för tipset!

  Tack för fina kommentarer, och Sandra – vad kul att du har hittat hit! 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration