Andra

Apelsinchoklad som fredagsmys

Nu är jag ofin och lägger ut en läskande bild utan tillhörande recept, men det är bara för att jag faktiskt inte har något recept. Min fina kompis Liv har bakat kakan på bilden, hon som vann Kitchen Aiden förra året ni vet. Måste sluta referera till henne som Kitchen Aid-tjejen, för övrigt. Men hon vann den för att hon är så duktig på att baka. Och det här är ännu ett recept som hon ”bara hittade på”. Hon sms:ade häromdagen och frågade hur jag ställde mig till apelsinchoklad, varpå jag svarade att jag är extremt positiv till allt som har med apelsinchoklad att göra, oavsett om det är kakor, skedar eller föremål. Jag är övertygad om att till och med en apelsinchokladdoppad räkning kan vara rolig. Och sen kom hon över med den här kakan som har en kladdkakebotten underst, sedan ett lager av chokladtryffel, och som topping en samling limoncellodoppade apelsinskivor. Hädanefter ämnar jag limoncellodoppa allt som kommer i min väg. Så nej, sammanfattningsvis så har jag inget recept. Men jag har en bit kvar av den här ljuvliga kakan i kylen, och det är dit jag är på väg nu. Trevlig fredagkväll på er!

18 mars, 2011

8 kommentarer

  1. Jo men det var just schysst att fresta oss på det sättet! En limoncellodoppad räkning hade säkert gjort inbetalningen lite roligare:)

    Ha en härlig apelsinchokladdoppad helg,
    Anki o Håkan

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration