Andra Grillat

Äta-på-terrassen-premiär

Idag har det varit precis lika härligt väder som det var i helgen. När Bally och jag var ute på lunchpromenad idag var det 16 grader, vindstilla och solen värmde riktigt skönt i ansiktet. Precis som i söndags, när vi hade ”äta-på-terrassen-premiär” här hemma.

Vi lapade sol mot husväggen och åt potatisgratäng gjord på grillen.

Sedan kom jag på att vi faktiskt hade några bitar tiramisú kvar från kvällen innan som vi kunde äta upp till efterrätt. Något jag ångrar lite så här i efterhand, hade jag hållt tyst om tiramisun hade jag kunnat få allt själv när gästerna åkt hem. Det är lätt att vara efterklok. 

17 april, 2013

8 kommentarer

  1. Härligt , vi var nere på ön i lördags för att öppna upp sommarhuset ..:) men då var det inte varmt och skönt , fast jag hörde hur fint det var sen i söndags …. Men hur får du så fin färg på gratängerna bara på grillen ????? ..
    Härliga bilder ….//kram anna

  2. Hahaha, vad snygg jag är, ser ut swom en crazy person med flummiga koftan, mysse och glajjor. Ja, det är väl som det ska vara då!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration