Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookie-information lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du tycker är mest intressanta och användbara.
Strikt nödvändiga cookies bör alltid vara aktiverade så att vi kan spara dina val av inställningar för cookies.
Om du avaktiverar denna cookie kommer vi inte kunna spara dina inställningar. Det betyder att du behöver aktivera eller avaktivera cookies igen varje gång du besöker den här webbplatsen.
Den här hemsidan använder följande tredjeparts-cookies:
_gat
Syfte: Google Analytics, _gat används för att för att begränsa antalet förfrågningar som måste göras till baraenkakatill.se
Domän: baraenkakatill.se
Livslängd: Session
Vänligen aktivera strikt nödvändiga cookies först så att vi kan spara dina inställningar!
På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Jag skulle också försöka få fart på mitt surdegsbakande… Jag har satt så många surdegsgrunder, men sedan blir det inte så mycket mer. Tar ju sådan tid att få dem klara. om man inte inte fuskar med lite jäst. Men surdegsbröd är ju så ruggigt gott.
Åh, vi måste oxå ta tag i det där med surdeg snart. Vi tyckte det kunde vara ett roligt projekt för det nya året… fast det är ju iofs några månader kvar på 2011!
Lycka till med herrarna!
Ha en fortsatt skön helg,
kram!
haha roligt vänstrande du har för dig 😛 och semlan såg ju omättligt god ut 🙂
Trevlig lördag kväll!
Kram Stina
Vad spännande med surdeg! Har aldrig provat, tycker det låter så jobbigt.. 🙂
Gillar namnen skarpt!! 😀
Alla ni som läser denna blogg!!! Bara så att ni ska veta, Helena är duktig på mat och bak men hon är också världens bästa jobbarkompis. Hurra för henne………………….
Januari innebär socker och sötsaksfri månad hemma hos oss. Så att kika runt på fina matbloggar är väl det sista man borde göra… Jag längtar efter semlor, men intalar mig själv att den kommer smaka så mycket bättre när jag har fått längta lite. Jag har dämpat mitt sockersug och det är det som var meningen. Men semla… åh, vad gott! Jag röstar helt klart på True blood! Vilken serie! En av de bästa jag sett faktiskt. Jag har precis sett klart säsong 3, sörjer över att det är slut. Och jag är ständigt avundsjuk på dem som inte har sett serien alls. Tänk att få titta på säsong 1, helt ovetandes om allt. Underbart! 🙂
Så gott de ser ut! jag ska prova baka med surdeg snart men jag vet inte jag ska klara eller inte hehe
Spännande, det är himla kul att baka med surdeg, måste ta och mata min imorgon, skall bli kul att få se hur dina bröd blir, bläddrade igenom Jan Hedhs brödböcker igår på jakt efter nya surdegsbrödrecept, får se vad det blir av det, måste ta och baka lite nytt bröd i veckan som kommer
jag och callen hade surdeg förra året, och det gick jättebra – tills vi glömde av att vi hade den i kylskåpet. några veckor senare skulle jag städa kylskåpet för att få väck den äckliga lukten som hade spridit sig, och då hittade jag en burk med grönt innehåll. sådär mysigt, haha.
Vad gott det ser ut med semla! 🙂 Och latte med karamellsmak lät också gott, fast jag inte gillar kaffe. Tacka vet ja chai latte 🙂
Fortfarande lyckats motstå frestelsen av semla. Kan nog hålla mig till semeldagen.
Underbara namn på surdegarna!
Fy att frestas så 😉 Älskar semlor! Jag som precis börjat på en diet som ska hjälpa min mage där typ allt gott utesluts…hmm… 😉
Kram på dig!
Nam-nam-nam! Det där kallar jag lördagsfika 🙂
Vad gott med semla ;p
Men hjälp så sugen jag blev på semla nu! Det är verkligen något man kan längta riktigt mycket efter 😉