Andra Gåvor - ätbara

Bästa gå bort-presenten

Häromdagen var min kompis Tessan på besök, och då hade hon med sig de här fina grejerna till mig; en lyxig bakbunke, hembakade fantastiskt goda Dumle&pecankakor, och Dumle och pecan så att jag skulle kunna baka dem själv. Tessan är toppen! Vi lärde känna varandra när vi var utbytesstudenter i Bremen båda två, och trots att vi nu flera år efteråt bor i olika städer försöker vi ändå träffas så ofta vi kan. Jag ska provbaka Tessans kakor, sen ska jag lägga ut receptet här på bloggen!

13 april, 2010

14 kommentarer

 1. Hej!
  Jag har just hittat till din blogg av en slump från en annan blogg 🙂
  Wow verkligen Martha Stewart stuk på din blogg med underbara bilder och frächa recept!
  Jag kommer nog med säkerhet bli en "stammis" på din sida!
  Bästa vårkramar från Anna i Hälsinglands skogar

 2. Vilken fin present, vad avundsjuk jag blir!
  Vad goda kakorna verkar,jag älskar pecannötter så du får gärna lägga ut recepten!

  Så mycket det har hänt här på bloggen… jag hinner tyvärr inte titta in så ofta som jag skulle vilja:( men alltid lika kul att kika runt och se vad jag missat.

  kramar!!

  1. Alltså, jag tror aldrig att jag fick det här receptet av Tessan. Men det är ju bara att hacka ner lite pecannötter och dumlekakor i ett vanligt småkakerecept och köra, med sådana ingredienser kan det aldrig bli fel! 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration