Familjen

Bästa julkalendern av alla

Tyskarna har koll på det där med julkalendrar, alltså. Skåda vilken svulstig julkalender syrran hade med sig från en tysk flygplats hem till mig! Fullproppad med marsipan från favoritleverantören Niederegger. Jag ÄLSKAR marsipan från Niederegger. Det enda sura är den mjölkfria kosten som jag fortfarande håller på med för Lilys skull, så Olof den gamle räven får gotta sig med min kalender. Både den och Hello Kitty-kalendern med choklad i som jag fick av en kompis. Behöver jag nämna att han är lika nöjd som en katt som precis tömt en skål med grädde?

Något som gör den här kalendern så mycket bättre än svenska julkalendrar är att den inte tar slut den 24:e. Nehej då, här matas man med fingodis ända fram till den 1:e januari. Fest, säger jag!

4 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  4 december, 2014 at 2:46 e m

  Men men men!? Spara den så klart. Kan väl ätas en annan månad. Aldrig att jag bjudit med mig, NEVER! NICHT! NEIN!

  Kram kram

  1. Helena

   10 december, 2014 at 1:16 e m

   Aber doch, det är ju så lurigt med finmarsipan, den blir gammal så fort tycker jag. Och jag vet inte hur länge till som bebisen vill amma… Men sen – SEN! Oj oj oj vad jag ska vältra mig i marsipan då!

 2. Erika G

  4 december, 2014 at 4:19 e m

  Åh vilken fiiin kalender!!! Jag älskar adventskalendrar och har tre fina men ingen med marsipan. Lyckost!

  1. Helena

   10 december, 2014 at 1:16 e m

   Man tackar! Jo, Olof den gamle räven har tur här.

Lämna en kommentar