Andra

Ben och Jerrys i Kalmar har öppnat!

Kön ringlade sig lång idag när Ben och Jerrys slog upp sina dörrar vid Larmtorget (uttalas Laaamtåååjet på kalmaritiska) i Kalmar. Snåla smålänningar passade på att få gratis glass mellan kl 16-19 då det var ”Free Cone Day”. Självklart ville jag också ha gratis glass. Men jag är faktiskt ölänning. 😉

Oskyldiga små strutar som väntar på att bli uppätna av glupska glassälskare…

Gott var det! Jag ska dit snart igen, det finns många sorter som väntar på att bli provsmakade som inte säljs i butik utan bara i glassbarerna. I love it!
4 juni, 2010

8 kommentarer

  1. NÄmen!!!!! Nu ser jag juh vad jag missat 🙁 gratis glass… huuuur kunde jag missa det ..

    Nåja.. jag får pröjsa för en glass på laaaaaajmtåååjjjet nästa gång jag är i staon .. 😉

  2. Vad avundsjuk jag blir! Tur att jag inte har så långt till Kalmar… 😉 Jag ska se Zpanska flugan i sommar, kanske kan tajma in det då. Måste i alla fall bli ett besök där i sommar!! De där rånen såg ju underbara ut. Är det som en vanlig glassdisk, att man får peka och säga vilka glassorter man vill ha?

  3. Du tog på dig T-shirten, bra :-)!! Strutarna såg inte alls goda ut… (joo,det var ju det dom gjorde… ). Glassen vet man ju redan smakar mums, gillar deras nya GB-glass med jordnötter och jordnötssmör och en massa annat gott :-)!

  4. Haha jag hade planerat att gå dit och få lite gratis glass, men sen slog det mig att det nog skulle vara rätt mycket människor där och jag har problem med det, så jag stannade hemma. Och med tanke på hur kön ser ut på din bild var det nog lika bra 🙂 strutarna ser väldigt goda ut, så ett besök blir det nog där någon gång 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration