Andra

Ben och Jerrys till Kalmar!!

Dagens hetaste nyhet i Barometern är utan tvekan att Ben och Jerrys öppnar sin sjätte svenska glassbar i Kalmar! Jag är i extas! Nu kan jag äntligen få tillgång till min favoritsmak Mint Chocolate Chunk som de bara säljer på glassbarerna! Den vetgirige kan läsa mer på länken här.

5 maj, 2010

6 kommentarer

  1. Åååååååååååå vad avis jag blir !! Och jag diggar oxå Mint-glassen, dumt att den inte finns i vanliga affärer.
    Ha en bra dag !!

  2. Ha ha… Jag får gratulera så mycket! Detta är stort! Jag känner mig stolt som Kalmarit i exil! Nu skulle jag vilja veta om du testat B&J Fro Yo (Frozen Yoghurt)? Det är det senaste jag upptäckt och jag är inte besviken! LIte nyttigare Hhrrmmm…. eh ja… och mycket gott! Den kommer i lite olika smaker men jag gillade Strawberry Banana mycket – somrigt och fräscht!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration