Andra Familjen

Bildbomb

Idag gör jag den klassiska föräldrargrejen – lägger upp en radda bilder på barnet här på bloggen bara för att jag tycker hon är söt. Inför Lilys ettårsdag fotade vi några bilder med förhoppningen att någon av dem skulle funka att ha med i tidningen på hennes födelsedag, och det fick bli den översta bilden. Det är annars lite svårt att få henne att sitta still framför kameran, hon vill helst ta tag i den.

Idag är det söndag, och vi har redan hunnit med att vara kulturella här på hemmaplan och besöka de två utställningarna som just nu går på Kalmar slott. Den ena är Pippi och lite till med Pippi Långstrump-illustrationer från Ingrid Vang Nyman, och den andra är en fotoutställning med kända bilder från National Geographic. Lily hängde med i selen.

Bally fick vara hemma. Tveksamt om han hade gillat att åka sele.

Nu ligger den här lilla damen i alla fall och sover middag, och vi ska äta lite grillat till lunch innan hon vaknar, är tanken. Igår var vi och köpte bogbladstek i gårdsbutiken i Bårby, som vi åt med potatisgratänger på grillen och chimichurri. Men mest av allt ser jag fram emot att få gå loss på resterna av tiramisun från gårdagens middag. Synd bara att jag måste dela med mig av den till Olof. 

14 juni, 2015

7 kommentarer

  1. hon ÄR söt! …och kanske vill hon ta tag i kameran för att hon vill bli som sin pappa när hon blir stor 😉 hur som helst kul att se vad ni har för er om dagarna! puss o kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration