På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Så gott det låter, detta måste jag testa, blåbär är verkligen gott
Sv: Tack! Ja, vi har verkligen njutit dessa veckorna och börjar redan planera nästa resa… Men visst, det kan ju vara garderoben som påverkar kläderna oxå, det tänkte vi inte på.
Hoppas du får en bra och god kväll!
Det lät ju inte så svårt. Undrar om det funkar lika bra med filmjölk, jag gillar det mer än yoghurt. Det borde ju gå!
Kul att läsa din kommentar hos mig om tårtan din granne gjorde när du var liten. Tänk vilka minnen man har, jag hoppas min son också kan minnas sina kalas och födelsedagstårtor.
Kram Erika
Jag tänkte plocka blåbär i helgen, så sedan får jag prova din yoghurt!
Låta jätte gott;d
Fina bilderna som altid, det kan man absolut göra med färskt frukt eller hur.
Hoppas att arbetsdagen din har varit bra. Låter gott med blåbärs yoghurt. Jag ska se om jag kan hitta några i skogen och göra smulpaj. Annars får det bli på de röda vinbären. Du får absolut testa de turkiska paprikorna. De ljusgröna är milda i smaken, medans de mörkgröna är starka. De har ett namn oxå men jag kommer inte på det.
gud vad gott med lite såntdär till frukost! slår helt klart den torra mackan jag fick i mig i morse…:)
Vilken fin blogg och vad mycket härligt goda recept! Blir så avis på alla som kan fota!
Allt gott från en annan matbloggare!
Det här lät jättegott och enkelt 🙂 Och som vanligt är bilderna fina!
Vi brukar också göra en variant på det här hemma. Eller brukade ska jag nog säga, för jag hade helt glömt det! Tack för påminnelsen!
Oj, vad gott att göra gen fruktyoghurt med bara naturliga ingredienser! Blåbär är alltid bäst färska.
Jag såg detta tips inne hos Vickan på Matplatsen 🙂 Det lät, precis som du sa, väldigt lyxigt!! Men framförallt kanske lite nyttigare än dom man köper. Visserligen var det socker i men inte en massa andra konstiga ämnen som det oftast är i "köpes-yoghurtarna". Och vill man så kan man ju faktiskt ersätta det "farliga vita" (skrattar) med annat alternativ 🙂 Ska testa denna!
Mvh,
Caroline