Sponsrat inlägg

Black Week hos Bagaren och Kocken

Inlägg i reklamsamarbete med Bagaren och Kocken

Pizzastål

Idag startar årets Black Week hos Bagaren och Kocken, och precis som förra året har jag laddat upp med tre fina erbjudanden i samarbete med dem! Det är tre produkter som jag varit nyfiken på länge, och som jag nu testat. Först ut är pizzastålet från Gourmetstål. Vi har länge kört med pizzasten, men jag har ju hört folk som pratat om att pizzastål är ännu bättre. Och visst var det så, det var faktiskt stor skillnad. Pizzastålet kan få upp värmen på ett helt annat sätt, och pizzan fluffade upp sig fint i ugnen och bottnen blev sådär krispig och uppfluffad.

Jag har också provat det till brödbak vilket det också funkar finfint till. Ett sådant här pizzastål rekommenderas varmt! (Varmt, haha! Ber om ursäkt för min Göteborgshumor. Men Bagaren och Kocken kommer faktiskt från Göteborg, och mina föräldrar också för den delen. Humorn är nedärvd, och jag gillar den.)

Mandolin

Nästa produkt på erbjudande är mandolinen från OXO Chef, en riktigt bra mandolin av hög kvalitet där man förutom klassiska, bildsköna tunna skivor av rädisor och annat instagramvänligt också kan skära pommes på ett enkelt sätt. Hemlagad pommes är ju jättegott, men att stå och skära potatisstavar med kniv tar ju väldigt lång tid. Med den här mandolinen ställer man in hur tjocka pommesbitarna ska bli, och sedan är det bara att sätta igång! Och det leder oss direkt in på grej nummer tre…

Air fryer OBH Nordica

… en airfryer från OBH Nordica! Också något jag varit nyfiken på länge efter att ha hört alla prata om den i något år nu. Här friterar man alltså inte maten i olja på vanligt vis, utan det är luft som snurrar runt fort som attan därinne, och det ger maten en krispig yta. Till pommesen på bilden (som vi skurit med mandolinen för övrigt) har vi bara använt en halv matsked olja. Och ja, det blev krispigt ändå. För den som vill laga mat med mindre fett är en airfryer ett väldigt bra alternativ. I vår familj tror jag att vi mest kommer att använda den till att göra pommes och andra liknande tillbehör som involverar rotsaker i klyftor eller stavar, men man kan faktiskt till och med tillaga kyckling i den, och en hel del annat.

Kanske att någon av dessa tre produkter skulle bli en bra julklapp till någon du känner? Här hittar du direkt till veckans deals hos Bagaren och Kocken, det finns betydligt fler än dessa tre!

22 november, 2021

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration