Sponsrat inlägg

Black week hos Bagaren och Kocken

Inlägg i samarbete med Bagaren och Kocken

Black week hos Bagaren och Kocken

Har ni planerat några inköp under Black Friday? Många kör ju även Black Week med erbjudanden hela veckan, däribland min samarbetspartner Bagaren och Kocken där man nu kan köpa min Kitchen Aid till ett riktigt pangpris!

Jag minns fortfarande hur glad jag var när jag köpt och fått hem min Kitchen Aid för snart nio år sedan. Jag hade precis börjat skriva matreportage för den lokala dagstidningen vid sidan av mitt vanliga jobb, och jag tog de extra pengar jag tjänat ihop på mitt matskrivande och köpte mig en Kitchen Aid från Bagaren och Kocken. Jag använder den varje vecka, både till brödbak och till bakning.

Jag har färgen som heter Creme som jag själv anser vara den mest klassiska färgen. När man köper en sådan här Kitchen Aid medföljer också en degkrok för brödbak, en visp och en ”beaterblade” som är den insatsen man sätter fast för att smälla ihop en kak- eller pajdeg. Jag skulle kunna prata på hur länge som helst om hur trevlig jag tycker att min Kitchen Aid är, men då skulle ju Black Friday hinna ta slut, så jag stoppar här, och tipsar samtidigt om två andra superdeals som Bagaren och Kocken har idag:

Bagaren och Kocken

En slowjuicer från Wilfa som jag haft hemma nästan lika länge som min Kitchen Aid och som man kan ha till att pressa ur saft ur frukt som till exempel äpplen, och en brödrost från Dualit. En sådan har jag inte, men den är perfekt att sätta upp på önskelistan! Den kan även rosta lite tjockare brödbitar, och har extra flås i popup-funktionen så att man också kan rosta de där lite mindre brödskivorna. Själv gillar jag den från Dualit, men det finns många fler att välja på här.

24 november, 2020

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration