Andra, Drinkar

Bling-drink till julfesten

Nu är det snart dags för den årliga julfesten på jobbet, och Marija och jag har varit på Systemet och införskaffat lite blingbling-dricka till den traditionsenliga “fördrinken” som för killarna består enbart av öl, men vi två damer ville ha något lite chicare. Tydligen har de här glittrande xiderdryckerna funnits länge, enligt Jimme på mitt jobb gör de comeback på Systemets julstressade hyllor varje år och jag är ju “helt bakom flötet och har SÅ dålig koll som inte visste det…” 😉 Jag kan inte låta bli att undra hur man ser ut inuti efter att ha druckit en sådan här skimrande drink. Glittrar man inuti, tror ni?

3 Kommentar

 1. Fridas kök

  17 december, 2009 at 1:37 e m

  Ja, de har ju funnits några år. Goda! Men vad jag vet är det olika smaker från år till år?! Jag har bara sett den röda innan… Jag hade en kompis som påstod att hon kissade glittrig efter ha druckit dem (hur många man måste dricka för att uppnå det förtäljer inte historien). 🙂

 2. Anna

  18 december, 2009 at 6:40 f m

  Haha!!! Hade jag heller ingen aning om, men man lär sig nå nytt hela tiden (såna nymodigheter bah!) Trevlig helg Helena!

 3. Marija

  18 december, 2009 at 7:55 f m

  KISSET GLITTRADE IMORSE :- )

Lämna en kommentar