Andra

Bloggdagen i Stockholm

I helgen var jag ju som bekant på Stora Bloggdagen i Stockholm, där några av mina absoluta favoritbloggare föreläste. Det var Bromans Bravader som arrangerat bloggdagen, och hon hade verkligen fått till en toppendag, från start till slut. Först ut att föreläsa var det vackra, finska yrvädret Malenami, som pratade om hur hon byggt upp och resonerar kring sin framgångsrika blogg.

Sedan var det dags för feng shui-experten Jannice att ta över scenen, och hon höll en innehållsrik genomgång i hur man kan inreda med feng shui i åtanke. Jag har läst Jannices blogg Add Simplicity länge nu, och eftersom jag själv gillar att läsa om feng shui tyckte jag det var extra givande att lyssna på hennes föreläsning. (Att det sedan ser ut som ett bombnedslag i vår källare här hemma hör inte hit.)

Mellan föreläsningarna var det prisdragning, en hel drös sponsorer hade skänkt trevliga priser som deltagarna fick dra lott om. Själv blev jag en finfin ljusstake rikare, en pampig, vit pjäs från Manao som på millimetern gick ner i resväskan. Man tackar!

Sedan var det dags för min fina vän Mary att föreläsa, och hon höll en riktigt inspirerande och stark föreläsning om vikten att våga följa sina drömmar, oavsett vad man har för hinder att komma över på vägen. Jag är så glad att jag har träffat Mary, och stolt över att vara hennes vän.

Innan middagen crashade vi Malenamis rum, poserade vilt och tog en herrans massa kort. Den mest hysteriska bilden hittar ni nog här.

Finfina, härliga tjejer! Sofia med den lantliga bloggen Hildas Hem som är full av färgglada, vackra bilder, Mary, Linda (gå in och läs om hennes HM-riot här!) och Malena.

Sedan blev det mingelmiddag och drinkar. Alla var inte bloggare, men tjejerna på den här bilden kan ni läsa mer om på tre bloggar: Kreannas, Salt och Stil och Min galna vrå. Efter en härlig kväll full av inspirerande samtal åkte sedan Sofia och jag hem till Mary och slog läger i hennes vardagsrum. En tapasbricka och några macarons senare sov vi riktigt gott, och var mycket nöjda med dagen. 

7 maj, 2013

15 kommentarer

 1. Fantastiskt kul var det, vilket drag!!! Kul att träffas, nu ligger din blogg i favoritfältet… Kram Viktoriasominteharnågonblogg 🙂

 2. Ja visst var det kul!!!Och GRATTIS till din fina vinst! Du, du måste ha haft en gaaaanska stor resväska om ljusstaken fick plats där i;-)
  Kram Anna

 3. Den här kommentaren kanske kommer låta lite konstig. Men det är så himla skönt att läsa om bloggerskor som dels inte är supersmala, och dels bloggar om ett intresse istället för kropp kropp kropp.

  Din blogg är som en liten oas av matglädje och matintresse. Jag känner aldrig press av din blogg som jag kan göra av många andras. För du skriver inte om matkonsumtion, eller smalmat, eller tar massor av bilder på din kropp i olika vinklar, eller om nya grejer du köper hela tiden. Det är skönt.

  Tack!

  1. Hej Josefine! Din kommentar låter inte det minsta konstig, tvärtom tycker jag att det är av de bästa kommentarerna jag fått på länge! Mat ska vara en njutning, och varken jag eller någon annan skulle bli glad av att jag ålade i mig i ett par hypade märkesjeans och tog kort på mig ur olika vinklar medan jag drog in magen och såg svår ut. Så tack Josefine, för en jättehärlig kommentar!

 4. Ja, vilken dag det var … Helt fantastisk! Och du är fantastisk!
  Tack för alla glada skratt och en härlig helg!
  Och har ni vägarna förbi Sollebrunn, det har ni säkert titt som tätt ;), så är ni varmt välkomna!

  Stor kram
  Sofia

  Ps. idag har du hamnat på bild i min blogg igen 🙂

  1. Åh, jag såg det! Kurr och spinn. Vilket jättefint inlägg! Om vi har vägarna förbi Sollebrunn kommer vi garanterat och våldgästar! 🙂 Stor kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration