Sponsrat inlägg

Boken Ölänningar

Inlägg i samarbete med Projekt 0485

Projekt 0485Jag älskar mitt Öland. Jag kommer härifrån, är uppvuxen på ön och har efter några års flirtande med olika städer valt att återvända dit jag kommer ifrån och låta mina barn växa upp på samma vackra ö. Därför gör det mig så glad när kreativa människor, som även de kommer från Öland, gör en så här fin bok som en ren hyllning och kärleksförklaring till ön.

Projekt 0485 ÖlänningarBoken är en rejäl coffee table-bok värdig vilket vardagsrumsbord som helst, med vackra fotografier föreställande öländska platser och människor.

Ölänningar bokTvättäkta ölänningar, helt enkelt, med historier att berätta. Sedan uppnår kanske inte sanningshalten i historierna 100%, men de är inte mindre värda att berätta för det. En del historier är gamla skrönor, och en del av dem skulle till och med kunna gå under kategorin fräckisar. Jag gillar fräckisar.

Bok ölänningarBoken Ölänningar hittar ni på hemsidan för Projekt 0485 som också är riktnumret hit till Öland. Där hittar ni även prints på utvalda foton ur boken som går att beställa. Boken är en perfekt present till Mors dag. Eller som alltid – till sig själv.

26 april, 2018

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration