Andra Kokböcker

Boktipset – Baka med godis

Kommer ni ihåg när jag brukade köra Månadens kokbok här på bloggen? Det var tider det! Tider då jag köpte i stort sett varenda kokbok som kom ut och sedan satt i soffan och drack té, åt praliner och läste dem i lugn och ro. Nu lägger jag mina pengar på blöjor istället, och kastar lystna blickar mot tidningarna jag aldrig hinner öppna. Inte för att jag skulle vilja byta tillbaka till tiden innan, men visst är det trevligt att sätta sig ner och bläddra i en kokbok? Ibland räcker det bra att bara bläddra för att inspirationen ska ta fart. Men sedan jag började blogga för snart 8 år sedan har kokboksutbudet fullständigt exploderat, nu kommer det ju ut en kokbok om dagen, minst.

Boken Baka med godis av Jenny Warsén (som kommer från Öland precis som jag) som driver Nordens största matblogg, Jennys matblogg fick jag i julklapp av svärmor, och den är, precis som Jennys blogg, fylld med godsaker som alla gillar, som inte innehåller några skumma ingredienser och som är lätta att laga. Tummen upp för det! När jag inte längre äter kolikanpassat ska jag vältra mig i de här godsakerna som om det inte fanns någon morgondag. 

12 januari, 2017

En kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration