Kokböcker

Boktipset – Green Kitchen at Home

Just nu sover båda barnen (vi får väl se hur länge det varar…) och jag ska sätta mig en stund i fåtöljen och umgås med min nya bok som jag klickat hem – Green Kitchen at Home gjord av bloggparet David och Luise på Green Kitchen Stories. Boken är, som allt de gör, en vegetarisk fest för ögat, och jag hoppas kunna hitta mycket inspiration i den till nya vardagsrätter som hela familjen ska gilla.

Något jag gillar med David och Luise är att trots att allting ser fantastiskt harmoniskt och idylliskt ut på bild, berättar de ändå att de också har kaosartade middagar där alla är missnöjda och det kladdas, spills och skriks. Det tycker jag ändå känns ganska skönt. Jag brukar tänka ibland när jag hämtar på dagis och andra barn snällt klär på sig själva och följer med ut, att ”de har säkert jätteharmoniska middagar hemma. Det är säkert ingen som ligger på golvet hemma hos dem och vrålar om såsen råkade vidröra pastan, ingen som skriker utan anledning och vägrar att äta, och inga intorkade pastaskruvar från gårdagens middag som sitter fast under barnstolen.” Men alla har ju sitt kaos, det vet man ju. Men ibland känns det ändå skönt att bli påmind.

20 oktober, 2017

4 kommentarer

  1. Älskade också att läsa det i boken! Trots en harmonisk feeling på bild kan det ändå vara precis lika kaotisk som hemma hos mig ibland 🙈 alla är vi lika och det luktar röv i prinsessans röv också!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration