Andra

Borta bra men hemma bäst

I veckan som gått har jag varit i Stockholm på jobb i flera dagar, och idag kom jag hem till Olof, Bally och Öland igen. Det är alltid roligt att komma iväg till Stockholm och känna stortstadspulsen lite, men det är ännu bättre att komma hem igen! Idag har jag bara njutit av solen, god mat och att få gå runt och flanera i vår trädgård och se efter så att rabarbern och tomatplantorna är glada. Det här med att vara ute i solen kräver dock viss preparering från min sida i form av en rejäl dos solskyddsfaktor, jag är så vit att om man placerar en Ipren på mitt ben ser den ut som en leverfläck. Insmord och glad gick jag i alla fall sedan ner till hamnen, där vi åt glass och satt på en brygga. Just nu håller Olof på och förbereder grillen inför kvällens middag, och jag ser fram emot en mysig kväll på hemmaplan. Hoppas att ni andra har en lika härlig lördag!

21 maj, 2011

8 kommentarer

 1. Låter helt fantastisk! Jobbar en del i Stockholm och håller med att det är riktigt kul att komma dit och va där ett tag men det är riktigt skönt att komma hem till skogen igen, slappna av och anpassa sig till det lugn som finns här 🙂 Ha en härlig kväll!!

 2. Samma här för min del, insmörjning är något som absolut krävs! Bränt sej har man gjort tillräckligt…
  Låter som ni haft en härlig dag hitintills, hoppas det blir en lika härlig kväll.

  /Anki

 3. Barnen satt bredvid när jag fick upp Bally i mobilen. Så Milia har både klappat och pussat på honom. Söta lilla vovven.
  Visst är det skönt när man kommer hem efter en Stockholmsvistelse. Jag älskar den staden, men älskar även det lugn som infinner sig när man lämnar en pulserande stad. Kan förvånas hur tyst det är hemma.

 4. Borta bra men hemma bäst :-)Önskar dig en härlig lördagskväll! Bally är nog det sötaste i hundväg jag sett,så underbara bilder på honom 🙂 Vad är han för ras? Kram Lenita

 5. Bally viftar glatt på svansen och tackar för komplimangerna! 🙂 Han är en blandning av papillon, chihuahua och shih-tzu. En väldigt lyckad blandning, för han är otroligt lugn och snäll, och han skäller aldrig.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration