Andra Säsong Vegetariskt

Bortskämd.

Jag är så bortskämd – och jag vet om det. Nu har min langare och kära vän Marija återigen gjort svamprazzia i skogarna och kommit hem med en hel korg full med svamp. Till mig! Underbart. Jag ber om ursäkt för skrytbilden, men nu har jag ju faktiskt inte hittat kantarellerna själv, så därför borde bilden inte uppfattas som lika stötande. Eller så är det kanske faktiskt ännu värre… Att bara få en korg med kantareller är tveklöst höjden av lyx.

Kvällens matplaner fick se sig utkonkurrerade när möjligheten till kantarelltoast uppenbarade sig. På det första rostbrödet blev det smörfrästa kantareller, och på det andra brödet blev det kantareller blandat med en skvätt grädde och riven parmesan som precis fick smälta ihop till en röra. Ljuvligt! Marija är helt enkelt världsbäst.

26 september, 2011

10 kommentarer

  1. Vi var i skogen igår och plockade svamp. Berra och jag var de enda i sällskapet som plockade trattisar. De andra iddes inte! De var bara ute efter de gula kantarellerna. Trattkantareller är så mycket mer tacksamma att rensa och minst lika goda.

  2. Kantarelltoast är ju farligt gott! Det vattnas i munnen när man ser alla vackra bilder hos dig och din man är helt galet duktig på att ta kort!
    Hoppas allt är bra med er och lilla vovven :D!
    Kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration