Andra

Brännare till crème brulée!

Imorgon kommer Ylva och Magnus hem till oss på middag. Ylva, som i Ylvas Pastarullar. Ni förstår ju att jag inte kan bjuda på vad som helst. Jag kan ju inte laga något av hennes recept (pastarullar, måhända?) eller bjuda på Gorbys piroger. Jag får spåna fram någon god maträtt… Till efterrätt blir det i alla fall crème brulée! Jag fick en brännare i födelsedagspresent av min sambo Olof och vår hund Bally. Olof hävdar bestämt att Bally handlade den helt själv. Jag har aldrig gjort crème brulée tidigare, och vad jag har förstått så kan man misslyckas med den ganska lätt… Jag ska nog se till att ha glass i frysen, som back-up. Crème brulée-rapport kommer på bloggen i helgen!

15 oktober, 2009

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration