Andra

Bröllopsplaner

Om några veckor ska Olof och jag gifta oss! Vi har varit tillsammans i snart elva år, och tyckte att det var på tiden. Vi träffades när han jobbade på Engmans Foto i Kalmar, och jag brukade gå dit och framkalla min film (och alla andras filmer också för den delen) bara för att jag tyckte att han var så söt. Det var före digitalkameran, och det händer mycket på elva år! Vi har hunnit med olika jobb, utbildningar, att bo i flera olika lägenheter i såväl Sverige som Spanien, och nu har vi landat och bor i hus på Öland med vår lille hund och ska snart gifta oss. Allting är med andra ord toppen!

Igår hade jag den bästa möhippa man kan få med världens härligaste tjejer! En dag som innehöll såväl strip-aerobics som matlagning, vinprovning och spa på Törneby Herrgård. Det kommer ett inlägg om min möhippa lite längre fram, men ni kan redan nu gå in hos Emmy-Remsan och läsa ett riktigt kvalitetsinlägg om min fantastiska dag! Ni hittar det här.

3 juli, 2011

28 kommentarer

  1. Men GRATTIS kära du!! Va kul!!
    Och vilken härlig bröllopsresan ni kommer att få….tycker jag som så gärna skulle vilja åka till Toscana! Ni får bjussa på en massa bilder därifrån sedan! (Ja från bröllopet också så klart!) :-))

  2. å! så mysigt och så underbart att ni fick en riktigt härlig dag, vilket bilderna hos emmy verkligen talar om 🙂 hade så gärna varit med men fick av förklarliga skäl tacka nej, spapoolen hade svämmat över om jag klivit i… 🙂 underbart med en så klart helena-passande möhippa för dig! massor av kramar

  3. Grattis till er båda! Hoppas ni får ett fint bröllop och ett härligt framtida liv tillsammans. 🙂 Jag såg bilderna hos Emmy, möhippan verkade toppen.

  4. Grattis i förskott! Hoppas att er dag blir underbar (men det blir den, ni spenderar den ju med varann ♥) Massor med kramar! ps på söndag firar vi vår första bröllopsdag! ds

  5. Men herregud, vad kul! Åh, se till att alla gäster tar en massa finfina bilder under bröllopet, ok? Vi ska gifta oss i augusti nästa år, men det känns så avlägset att jag knappt hunnit tänka på det, haha.

  6. Jag får gratulera! Vad härligt med bröllop :-)Själv gifte jag mig 1:a advent på Thorskogs slott där stjärnorna på slottet spelats in. Det var ett äkta Narnia bröllop i vintern & julens tecken. Jag önskar att er dag blir lika fin som vår blev och med många härliga minnen att plocka fram. Kram från Lenita

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration