Andra

Butter boy!

Nu är jag hemma igen efter en härlig helg i Stockholm där jag besökt ett par av mina allra bästa vänner, och stått i företagets monter på Hem&Villa-mässan. Igår kväll på Brommas flygplats var jag skrämmande nära att hamna i Sundsvall istället för i Kalmar, jag gick till fel plan och kom på det precis när jag klev upp för planets stege. Hu. Och hade jag hamnat i Sundsvall hade inte Olof och Bally kunnat sjunga för mig imorse, eftersom jag fyller 29 idag. Åldern man aldrig slutar fylla… 😉 Tillbaka till helgen i Stockholm, så åt vi god mat, både thailändsk och italiensk, (Trattoria Romana i Gamla Stan är toppen!) hann med en sväng på stan och trevlig presentutdelning. Jag älskar att fylla år. Men för att förklara bilden ovan, så illustrerar det Olofs och min söndagsmiddag när vi äter majs med smör, och använder världens bästa majssmörare – Butter Boy!

Louise fyndade Butter Boy när hon var i New York för några veckor sedan, och det är den perfekta gåvan till oss som älskar att dränka majsen i smör! Man fyller den lilla figuren med en skiva smör, tippar av hatten på den, vänder den upp och ner och smörar sin majs. Genialt!
11 oktober, 2010

10 kommentarer

  1. Hipp hipp hurra och GRATTIS på din dag!!!!

    Vilken supersmart grej!

    Vi tar till oss alla Stockholmstips, det bär snart iväg dit för vår del (om allt går som det ska!) Ska genast googla på restaurangen i G.S.
    Ha en fortsatt härlig kväll!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration