Andra, Efterrätter

Chokladmousse med daim

Jo, jag vet att jag konsumerar abnorma mängder chokladmousse. Men det är ju så gott! Men bara för att inte fastna i rutiner har jag nu valt att förnya mig lite. Jag har lagt till daim. Det är knappast en omvälvande, epsik förändring, men ändå. Det är gott. Man behöver bara göra chokladmoussen enligt det här receptet, hacka ner daim efter smak och tycke i smeten, och sedan garnera moussen direkt före servering med lite bonusdaim. Lätt som en plätt. Har man brist på tid/ork/motivation kan man istället köpa pulvermousse som man sedan pimpar med daim. Ännu lättare. Hoppas ni har en jättehärlig fredag, allihopa!

7 Kommentar

 1. Coolaannna

  11 november, 2011 at 5:09 e m

  Ljuvligt vackert och säkert lika gott 🙂

  Superfredag till dig 🙂

  Anna

 2. Sofie

  11 november, 2011 at 5:52 e m

  Jag äter för lite mousse!!

 3. Tant Gul

  11 november, 2011 at 8:03 e m

  Bra idé! det måste jag prova. Ha en bra fortsättninge på kvällen.

 4. chanette

  12 november, 2011 at 2:54 e m

  ohhhhhhhh vad gott det låter och ser ut

  ny tävling hos mig där man kan vinna super fint tårtfat.
  hoppas du vill vara med
  http://tartpalatset.blogg.se/2011/november/vinn-underbart-tartfat-har.html

 5. Matarkivet

  14 november, 2011 at 10:54 f m

  Chokladmousse har jag inte ätit på länge, får ju helt klart bli ändring på det. 🙂

Lämna en kommentar