Andra Efterrätter

Chokladmousse med daim

Jo, jag vet att jag konsumerar abnorma mängder chokladmousse. Men det är ju så gott! Men bara för att inte fastna i rutiner har jag nu valt att förnya mig lite. Jag har lagt till daim. Det är knappast en omvälvande, epsik förändring, men ändå. Det är gott. Man behöver bara göra chokladmoussen enligt det här receptet, hacka ner daim efter smak och tycke i smeten, och sedan garnera moussen direkt före servering med lite bonusdaim. Lätt som en plätt. Har man brist på tid/ork/motivation kan man istället köpa pulvermousse som man sedan pimpar med daim. Ännu lättare. Hoppas ni har en jättehärlig fredag, allihopa!

11 november, 2011

7 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration