Andra, Bloggträff, Butiker

Chokladprovning på Suseå Choklad

Jag matar vidare med inlägg från bloggträffen i Falkenberg. Men vi gjorde ju så mycket, så det finns massor att visa! Vi var bland annat på Suseå Choklad, där vi fick vara med om en delikat chokladprovning.

Susanne berättade för oss om chokladens ursprung och historia, och vi lyssnade noga medan vi kastade lystna blickar mot våra chokladtallrikar.

Finfina chokladbönor och oskyldiga små praliner.

Sedan shoppade vi loss!

Jag köpte lite olika presenter till påsk och till mamma och Günter som tagit hand om Bally. Till mig själv fyndade jag bland annat någon alkoholfri historia som enligt utsago ska smaka marockansk ros. Jag ska nog festa loss på den till Valborg. 

2 Kommentar

 1. Malin`s Diner

  23 april, 2014 at 6:40 e m

  Katten vad gott det varit med en liten pralin nu… En liten rättelse bara, Suseå ligger i Falkenberg, inte Slöinge. 😉

  Kram kram

  1. Helena

   24 april, 2014 at 5:34 f m

   Oops, det har du rätt i! Hähä. Nu har jag ändrat! 🙂

Lämna en kommentar