Andra Bloggträff Butiker

Chokladprovning på Suseå Choklad

Jag matar vidare med inlägg från bloggträffen i Falkenberg. Men vi gjorde ju så mycket, så det finns massor att visa! Vi var bland annat på Suseå Choklad, där vi fick vara med om en delikat chokladprovning.

Susanne berättade för oss om chokladens ursprung och historia, och vi lyssnade noga medan vi kastade lystna blickar mot våra chokladtallrikar.

Finfina chokladbönor och oskyldiga små praliner.

Sedan shoppade vi loss!

Jag köpte lite olika presenter till påsk och till mamma och Günter som tagit hand om Bally. Till mig själv fyndade jag bland annat någon alkoholfri historia som enligt utsago ska smaka marockansk ros. Jag ska nog festa loss på den till Valborg. 

23 april, 2014

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration