Andra

Dagens I-landsproblem

De här små handdukarna har min tyska kompis skickat till mig, är de inte alldeles bedårande? De är så fint ihoprullade att det är alldeles för synd att rulla upp dem och börja använda dem, för då skulle de ju helt plötsligt bli vanliga handdukar. Nä, de får ligga framme i badrummet som prydnad. För att vara riktigt övertydlig så att ingen torkar sig om händerna med dem får jag väl hänga fram massa andra handdukar också. Hrm. Det här kan nog klassas som dagens I-landsproblem, faktiskt.

21 september, 2010

20 kommentarer

  1. Hå hå, vad tjusigt! Förstår att du inte vill rulla upp dem, tror de gör sig jättebra som badrumsprydnad. Men jag blir ändå väldigt nyfiken på hur drömrullen ser ut när den är utrullad… 🙂
    Till helgen tänker jag göra din lingonglass, fast med blåbär. Ska också ha kolasås till och så ska jag baka havreflarn, tror det kan bli gott. Tack för all inspiration som din blogg ger! 🙂

  2. Ha ha, jag blev faktiskt lite lurad. Tycker alltid du får så fina presenter av dina vänner. Du måste vara en fin vän!
    Vad gäller räkorna. Använder du scampi får du steka dem innan eftersom de brukar vara råa. Använder du vanliga räkor (rosa=kokta) så kan du marinera dem och trä på spett. Du kan kika under 'skaldjur' hos mig så finner du marinader, men också annat man kan göra med tex blåmusslor och pilgrimsmusslor till bufféer. Mycket jobb du vill lägga ned på maten beror på hur många ni är och hur mycket tid du har att förbereda.

  3. Så söta! 🙂 Jag har sett något liknande på en svensk webshop. Tror det var små bakelser, eller kanske glassar. Haha lite glömsk, men några var handdukar ihoprullade i glas i alla fall.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration