Andra

Dagens lunch och lite hederlig smygreklam

God fortsättning på det nya året! Hoppas att ni alla hade en trevlig kväll igår med mycket god mat. Jag undrar hur många det är som äter pizza idag? På bilden ses bästa pizzan på Öland – en Robbans special från Robertos Pizzeria i Färjestaden. Olof brukar minsann alltid passa på att äta pizza när jag inte är hemma. Eller när han sitter uppe sent och jobbar, som nu nyligen, med sin nya hemsida där man kan se hans fina bröllopsfoton.

Sanningen är ju den att de flesta bilderna på bloggen är tagna av Olof, vilket vi nog alla ska vara väldigt tacksamma för, när jag fotograferar en maträtt ser det ut såhär. När Olof fotograferar i stort sett samma maträtt ser det ut såhär. Så bloggen är lite av vårt gemensamma projekt, och det är roligt, att kunna göra något tillsammans. När Olof inte fotar maten som vi trycker i oss här hemma jobbar han med foto och bildredigering tillsammans med Jonas, de gör mycket bildmaterial åt Orrefors Kosta Boda, bland annat.

Så ifall det är någon som är nyförlovad idag, titta gärna in på Olofs hemsida för lite inspiration! http://www.olofelm.se/
1 januari, 2010

3 kommentarer

  1. Ser väldigt smarrigt ut… Funderade starkt på att beställa pizza idag, men det blev istället en bit lasagne till middag! Mycket, mycket gott det med!! :)God fortsättning! Kram, Jennie.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration