Andra Tävling Tips

Dagens tips – och en vinnare!

Dagens tips är att härma dessa delikata kakor som vi köpte samtidigt som kanelbullarna i förra inlägget – kladdkaka med kokostosca! Jag har inget konkret recept, men det är bara att göra en kladdkaka och sedan smeta på lite kokostosca och sedan gå loss på dem. Ungefär så. Kladdigt och gott så det förslår.

Och så har vi en vinnare i Nyblom Kollén-tävlingen också! Vann gjorde Lina – grattis Lina! Du har fått mail. 

3 april, 2014

12 kommentarer

  1. Ser ut som och låter som Engelsklärarinnans enastående kaka. Mycket god kaka och livsfarlig att göra, går utmärkt att frysa in i små delikata bitar som man sen kan ta direkt från frysen och äta när kakbehovet slår till… Jag och några kompisar hade kaktävling för några veckor sen och då bakade jag den och även ditt recept på lakritsdrömmar. Underbart goda kakor båda två.

    Och du, tack för en mycket trevlig blogg.

    1. Hej Elin, vad kul att du gillar bloggen! 🙂 Det låter som att den här kakan har många namn, onekligen. God är den, i alla fall! (Vad kul att du gillade lakritsdrömmarna!)

  2. Japp, kladdkaka är ju inte fel om den dessutom får lite kokoskladd på sig så blir den ju snäppet bättre. I går bakade jag vanlig kladdkaka till kidsen. Fick kund så den stod inne lite för länge. Inte för barnen brydde sig, nom nom sa de! 😉

    Ses snart! Längtar tokmycket nu! Haha, både att träffa er och hela grejen bör väl tilläggas. Lite stalkervarning annars…

    Kram kram

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration