Andra, Tävling

Dags att nominera till Matbloggspriset 2013

Då har det blivit dags för årets upplaga av Matbloggspriset! Nu är det fritt fram att nominera en matblogg som man tycker är extra bra, och det gör man här. 10 st bloggar kommer sedan att gå vidare till en omröstning.

Vi är många som matbloggar i Sverige, och det finns så otroligt många duktiga bloggare därute som är värda att uppmärksammas. Flera av dem har jag lärt känna och blivit vän med, och en del har jag blivit riktigt nära vän med. Som Mary, som tillsammans med sin sambo Magnus har varit här i helgen och besökt oss. Vi har gått på Ölands Skördefest, ätit god mat och pratat om allt mellan himmel och jord.

Nu är de på väg hem, och här är det söndagsmys som står på schemat. Jag håller på och bakar bröd, och sedan ska det bli en äppelpaj på några av äpplena vi plockade in från träden idag.

Önskar er alla en fin kväll!

6 Kommentar

 1. Mårtenssons kök

  29 september, 2013 at 5:59 e m

  Eller hur? Det är ju en makalöst massa fantastiska matbloggare här i landet som gör ett helt otroligt jobb! Inte är det helt enkelt att välja bland alla, även om vi har våra favoriter;)

  Ta hand om varandra och ha en fin vecka,
  kramar från oss till er

  1. Helena

   30 september, 2013 at 7:13 e m

   Jag håller med, många är det! Önskar er också en finfin vecka!

 2. Tulipan´s bakverk

  3 oktober, 2013 at 10:35 f m

  Eftersom du Helena har den bästa matbloggen utav alla (enligt mig) så har jag nominerat dig i tävlingen 🙂

  Jag menar… känns ju doften av det som serveras, upplever upplevelserna när ni är iväg bara av att titta på bilderna.. ni är ju självklart vinnare! 🙂

  Ha det bra!

  Kram Stina

  1. Helena

   3 oktober, 2013 at 7:44 e m

   Gulliga Stina! Tusen tack för dina fina ord! Jag blir så glad! 🙂 Stor kram!

 3. Blan betong och gammeldags pioner

  5 oktober, 2013 at 7:56 e m

  Hej hopp!!!! Jag säger som föregående kommentar, klart jag nominera dig som bästa matbloggen, din blogg har ALLT man kan till och med känna smaken när man ser bilderna det du….Ha en fin helg varmaste hälsningar från Maja

  1. Helena

   7 oktober, 2013 at 9:31 f m

   Tusen tack Maja! Vad glad jag blir! 🙂 Hoppas att du har haft en fin helg, nu när det visst redan har hunnit bli måndag och allt. Stor kram!

Lämna en kommentar