Guldkorn ur arkivet

Dags för nässlor!

pesto nässlor nässelpestoIdag när jag var ute och gick med vagnen och barnen drog åt ena hållet och hunden åt andra, stod jag still så länge att jag hann konstatera att det är nu som nässlorna är som allra bäst. Man ska ju plocka dem när de är alldeles nyuppkomna och inte har hunnit växa sig så stora. Våren har ju fullkomligt exploderat här hemma, vilket inte bara syns ute i folks trädgårdar, utan även hos de lokala restaurangerna som redan fått in nässelsoppa och annat på menyerna. För några år sedan kände jag mig inspirerad och testade att göra pesto på nässlor. Receptet har relativt oseriösa mått i form av halvfyllda hundpåsar, men man tager ju vad man haver, eller hur? Här hittar ni mitt recept på nässelpesto.

21 april, 2018

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration