Andra Provsmakat

Dammsugare i jultappning

Häromdagen på ICA tvärstannade jag framför en kyldisk när jag såg att Delicato nyligen lanserat en jul-dammsugare med namnet Pepparkaksrulle. Jag vet att hembakat alltid är bäst, men jag har ändå svårt att helt och hållet dissa Delicato. Jag menar, vem älskar inte Delicatobollar? Dessutom gillar jag deras slogan; ”Kan finnas spår av vitaminer”. Det är en av de bästa slogans som finns. Den och ”Bosses Golv – lagt golv ligger”. I alla fall så kunde jag ju inte låta bli att köpa de julinspirerade dammsugarna. Om inte annat för bloggens skull, så att jag kan recensera dem för omvärlden. Det är bra med bloggen, man kan skylla många ätbara inköp på den. Ungefär som när vi var i New York och jag försvarade alla mina inköp med ”Men dollarn är ju så låg just nu”. Efter seriöst provsmakande av Dammsugarna med pepparkakssmak kan jag i alla fall konstatera att de är en rolig nyhet, men att den hederliga gröna dammsugaren ändå är godast.

11 december, 2009

3 kommentarer

  1. haha, jag känner igen det där med chipsen. fast jag slår inte folk på händerna om de rör mina chips, men jag kommer ofta på mig själv på fester med att ha ätit upp en hel chipsskål som skulle räckt till alla gästerna hela kvällen helt på egen hand 😉

  2. Själv gick ja ju på på o köpte den som de hade till nationaldagen eller midsommar, den gul blåa. Smakade precis som de gröna men såg definitivt läckrare ut 😉 Jag älskar också delicato-bollar… Trevlig helg! Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration