Familjen

Dan före dan

Nu är julskinkan i ugnen! Olof är projektledare för den och går runt och vaktar ugnen som en hök. Själv har jag precis gjort köttbullar, och en salt kolasås till kvällens lingonglass.

Och så har vi klätt granen också!

Pappas klassiska gamla julpynt har åkt fram, de här tre små grisarna kommer från hans barndom och är enligt min mening stencoola.

Ikväll ska vi fira jul med Olofs mamma som vi brukar göra den 23:e, hon kom in genom ytterdörren nyss, och Bally for runt omkring henne med viftande svans.

Önskar er alla en härlig 23:e december!
23 december, 2013

10 kommentarer

  1. Hej , god fortsättning. När jag sökte på kitchen aid kom din blogg upp. Min dotter går i valet och kvalet och skall köpa en köksmaskin. Hon har funderat på den ,men vad tycker du som användt den nu? Hon vill kunna baka ex. Filmjölksbröd lite grövre funkar den till det . Orkar den det med 300w? Vore tacksam för svar. H Eva

    1. Hej Eva, och tack detsamma! Jag är jättenöjd med min Kitchen Aid och bakar ofta bröd i den, däremot har jag inte gjort några filmjölksbröd i den. Men jag kan inte tänka mig att det skulle vara några problem alls, jag tycker att den orkar med en hel del. Du skulle ju kunna googla lite på Kitchen Aid i jämförelse med Ankarsrum, många som använder sin köksmaskin till främst brödbak verkar föredra Ankarsrum.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration