Andra, Tidningar

Delicious – brittisk mattidning

Jag har länge varit nyfiken på brittiska mattidningen Delicious, men varit för snål för att köpa den. Men för en vecka sedan fick jag senaste numret av min generösa mor, och nu kan jag avlägga en rapport. Årets första nummer av Delicious bjuder på trevliga matresereportage, speciellt ett jättehärligt reportage om olika “matgods” i Skottland, där varenda herrgård med självaktning verkar bedriva matlagningskurser på olika nivåer. Jag skulle vilja åka på en sådan kurs i Skottland… Eller ännu hellre i Toscana… Tidningen innehåller inte lika många recept som en klassisk mattidning, men är ändå bra. Tips på böcker förekommer också, själv blev jag riktigt sugen på att köpa “Forgotten skills of cooking” som bland annat ska tipsa om hur man med hjälp av en hink och en strand ska kunna utvinna sitt eget havssalt. I väntan på ett bokinköp handlar jag dock salt på ICA.

1 Kommentar

  1. Remsan

    7 januari, 2010 at 6:20 e m

    Bara titeln gör att man vill läsa den, eller hur?

Lämna en kommentar