Guldkorn ur arkivet

Det populäraste recepet på bloggen

Vet ni vilket som är bloggens allra populäraste recept, alla kategorier? Det är de här havrekakorna. När jag kollar statistiken på mina recept är det alltid det här som toppar, och som varje dag har massvis med besökare. Världens godaste havrekakor kallar jag dem, och det är de faktiskt. Man kan äta hur många som helst. Jag var precis inne på receptsidan och beskådade en bild på mig själv, ung och utvilad i ett piffigt förkläde, och läste texten om hur Olof och jag gått en lugn och harmonisk höstpromenad på åkrarna på Öland, kommit in och nu skulle värma upp oss med té och havrekakor. I lugn och ro minsann! Hoho! Vilken skillnad från livet vi lever idag, med två små vilda barn. Inte för att jag vill byta tillbaka till den tiden så klart, för det var det här jag längtade till. Men ändå – skillnaden! Havrekakorna är i alla fall fortfarande lika goda. Testa dem du med, om du inte gjort det redan! Perfekta att frysa, de behöver inte ens tina när kaksuget sätter in.

24 januari, 2018

4 kommentarer

  1. Kan gå i god för att de verkligen är världens godaste havrekakor, både de jag bakat själv och de jag under årens lopp haft äran att få utav dig!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration