Andra Tidningar

Donna Hay fyller 50 nummer

Min favorittidning Donna Hay har 50-nummersjubileum. 50 and fabulous! Eftersom tidningen kommer ut varannan månad har jag med högre matematik räknat ut att den har funnits i lite mer än 8 år.

Som vanligt blir man otroligt gottesugen av att bläddra i tidningen… Ifall det fanns en degbunke med chokladsmet i köket just nu skulle den ligga bävert till…

I varje nummer av tidningen har de ett fantastiskt ”location photo shoot” där de har åkt någonstans och fotat, oftast i fina representativa utomhusmiljöer. Jag tror faktiskt att de har varit i Skandinavien ett par gånger också, redaktionen verkar ha en flirt med en dansk fotograf. Den här gången är det amerikansk ranch som gäller. Förra numret var det Maldiverna. Jag undrar vart nästa location blir. Toscana? Köping? Kalmar?
19 april, 2010

9 kommentarer

 1. men du, den där chokladkakan i tidningen såg ju inte alls god ut. INTE ALLS ;P

  haha, det är alltid hemskt att tro att man är sjuk utomlands tycker jag. när jag bodde i brighton fick jag en vanlig förkylning men värdfamiljen som jag bodde hos verkade tro att jag var döende och proppade i mig tabletter och piller för allt möjligt och jag har faktiskt ingen aning om vad de var bra till, det var ju bara att tacka och ta emot ungefär.

  någon blodpropp hade jag dock inte i fredags, det var nog bara vanlig träningsvärk 😉

 2. Har bara sett bilder (live) från hennes kokböcker och de är fantastiska. Tidningens bilder verkar vara likaså. Man blir så sugen på att dyka in i köket.

 3. Jag prenumererar, för att min rara syster gav mig en prenumeration när jag fyllde år. 🙂 Men tidningen går att köpa på välsorterade Pressbyrån-butiker. Och ifall de inte har den, så brukar alla Pressbyråer vara väldigt samarbetsvilliga och beställa hem den tidning man vill ha. 🙂

 4. Sjokoladekaken var jo helt til å spise opp… 😉
  Jeg leser og snakker engelsk helt greit, men engelske oppskrifter synes jeg er vanskelig. Mål og vekt vet jeg ikke hvordan jeg regner om. Har du noen tips?

  Kari 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration