Andra Tidningar

Donna Hay – tillbaka i brevlådan

Då var det äntligen fredag igen! Idag har jag kommit hem från en snabbvisit i Stockholm med jobbet, och nu ser jag fram emot fredagsmys med pizza lagad efter mammas recept. Förra helgen var fullständigt fullspäckad, och helgen jag har framför mig nu blir betydligt lugnare, vilket ska bli väldigt skönt. Jag ska dricka glögg, pynta i huset och bläddra i alla mina nya mattidningar som jag inte hunnit ägna mig åt. Som julnumret av Donna Hay, till exempel. Jag hade börjat sakna tidningen sedan min prenumeration gick ut för ett år sedan, så min rara syster gav mig en ny prenumeration när jag fyllde år.

Australiensiska Donna Hay anses ju av många vara den allra snyggaste mattidningen, och alla reportagen är alltid fantastiskt välstylade och en sann fest för ögat. Tydligen har de en imponerande mängd rekvisita sorterad i färgskala på redaktionen, med hyllmeter efter hyllmeter fulla med skålar, fat och allsköns prylar. Det är fascinerande hur många nyanser av ljusblått det egentligen finns…

Nu är jag ju inte så hipp att jag har en Ipad (min mamma är hippare än vad jag är på teknikfronten och utbrister med jämna mellanrum ”Mäh! Har du inte ens hört TALAS om den appen”?) men, om man har en padda, så finns Donna Hay även i det formatet. Mer tekniskt bevandrade läsare kan besöka hemsidan för mer info, det verkar som att man kan prenumerera på onlineversionen i sin Ipad. Eller nåt. Hur som haver – nu tar jag fredag!

7 december, 2012

2 kommentarer

  1. Både tidningens och hennes kokböckers foton är helt underbara. Njutning att bara kika på dem.
    Ha en mysig vinterhelg vännen. Hälsa dina killar. Kram.
    Berra berättade att du klagade på dem på jobbet för att de inte läser dina krönikor, när jag läste din senaste högt. Kan trösta dig med att han inte läser något jag skriver heller…

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration