Andra, Kyckling

Emmys Balsamicokyckling

Vissa kvällar är motivationen till att laga mat ytterst begränsad. Ikväll är en sådan kväll, Olof har inte varit hemma, och det är ju faktiskt inte lika kul att bara laga mat åt sig själv. Ifall jag bodde ensam skulle det nog inte bli mycket mat lagat i veckorna. Nu föredrar jag i och för sig att laga mat framför att slöglo på tv i soffan, men jag måste säga att man får fascinerande mycket tid över de kvällar då man inte lagar mat! Ikväll hade jag tänkt äta resterna av dagens lunchlåda, eller en påse micropopcorn (patetiskt, jag vet), men sedan uppenbarade sig en portion av Emmys Balsamicokyckling i frysen, så det blev en riktigt trevlig middag ändå. Såsen i den här rätten är helt underbar, och smaken kommer från balsamvinäger, grädde och vitlök. Ni hittar Emmys recept här.

4 Kommentar

 1. Malin

  24 augusti, 2010 at 5:32 f m

  Låter jättegott, ska norpa det receptet på en gång och prova nästa vecka.
  Läste ditt förra inlägg, ett pensionat på öland är en av mina drömmar, det såg helt underbart ut. Är ett ställe till salu nu som skulle passa perfekt men vi har inte 3,9 mille tyvärr ;-)….
  Kram

 2. Erika - Bakglädje

  24 augusti, 2010 at 11:13 f m

  Det där såg gott ut.
  Håller med fullständigt angående att laga mat till sig själv, det är ju hur tråkigt som helst.

 3. Cupcakesfluffan

  24 augusti, 2010 at 6:47 e m

  Vad gott det ser ut, den måste jag testa att göra

 4. Remsan

  24 augusti, 2010 at 7:20 e m

  Det är ju dessutom så ruggigt gott! Tänkte jag skulle ta och testa din parmalindade kycklingfilé någon gång också.
  Visst är det trist att äta själv. Och du och Bally har kanske inte samma uppfattning om vad som är gott 🙂 Blir ju i alla fall lite svårt att dela en flaska vin med honom…

Lämna en kommentar