Andra

En god start på helgen

Nu startar vi helgen med ett par semlor, tycker jag! Varför vänta till fettisdagen när man kan tjuvstarta en fredag som denna? (Eller okej, jag tjuvstartade faktiskt för flera veckor sedan, men ändå.) Och oroa er inte, jag ska inte ha båda semlorna själv, Olof ska få en också. Kanske.

27 januari, 2012

17 kommentarer

 1. Vilket bra kort…du tittar på semlorna som ett barn på julklapparna:-)

  Även jag har tjuvstartat med semlor…har ätit klassisk, choklad, tiramisu och hallon/blåbärs semlor. Så nu har jag nog ätit min ranson ha ha.

  Trevlig helg!
  //V

 2. Å vad gott! Helt rätt, varför vänta?? Huvudsaken är att man håller sig på rätt sida årskiftet 😉
  Trevlig helg! Kram Linda

  Kul kommentar om handkrämen, hihi, tänk att du är nog värre än mig då 😉

 3. Ojoj så gott, nu blir jag sugen minsann! Här har det inte börjats med semlor än. Det får snart bli ändring på det känner jag 😉
  Jättefin bild, du ser sådär halvbusig ut!
  Ha en finfin helg, kram!

 4. Oj oj oj, innan jag lärde känna Helena försökte jag hålla på fettisdagen, våffeldagen osv. Jojo och hur gick det med det, fniss!!! Trevlig helg kompis!

 5. Vackra du, är det inte dax att du gör en bakbok snart..underbara bilder och vilka recept du gör!! Jag köper direkt!! kram kram och ha en gosig helg..med semlor som jag önskar att jag hade nu:))

 6. Dessa goda semlor 🙂 Du gjorde rätt i att tjuvstarta….varför vänta på nåt så gott! Har även jag ätit dessa goda bakverk och jag njöt i fulla drag. Kram på dig!

 7. Ser alldeles delikata ut.
  Jag har tänkt baka semlor flera helger nu men något har alltid kommit emellan, kanske nästa helg. Är väldigt sugen kan jag lova.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration