På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Yummie! Och fina Ester elenoraklänningen på.
Ha en fin helg söta du.
Kramar!
Wooohoo!!! Men så gott det ser ut. De ser såå saftiga ut smarriga ut!
Hela kortet är jättefint!
Trevlig helg!
Kram Anna
Jag hade nog klarat båda 😉
Snygg bricka!
Vilket bra kort…du tittar på semlorna som ett barn på julklapparna:-)
Även jag har tjuvstartat med semlor…har ätit klassisk, choklad, tiramisu och hallon/blåbärs semlor. Så nu har jag nog ätit min ranson ha ha.
Trevlig helg!
//V
Å vad gott! Helt rätt, varför vänta?? Huvudsaken är att man håller sig på rätt sida årskiftet 😉
Trevlig helg! Kram Linda
Kul kommentar om handkrämen, hihi, tänk att du är nog värre än mig då 😉
Ojoj så gott, nu blir jag sugen minsann! Här har det inte börjats med semlor än. Det får snart bli ändring på det känner jag 😉
Jättefin bild, du ser sådär halvbusig ut!
Ha en finfin helg, kram!
Klart man måste tjuvstarta!!!
Är det helg så är det helg, eller en tisdag, eller nåt…
Oj oj oj, innan jag lärde känna Helena försökte jag hålla på fettisdagen, våffeldagen osv. Jojo och hur gick det med det, fniss!!! Trevlig helg kompis!
Semlor kan man äta hela året. Bulle, mandelmassa och grädde, inga konstigheter…
Kram Malin
Vackra du, är det inte dax att du gör en bakbok snart..underbara bilder och vilka recept du gör!! Jag köper direkt!! kram kram och ha en gosig helg..med semlor som jag önskar att jag hade nu:))
Ååååå semlor!! Mums!!
Vi har också tjuvstartat redan 🙂 Men de är ju bara så goda!
Vilka härliga tjejer ni är, allihopa! Skönt att höra att jag inte är den enda som tjuvstartat, då. Trevlig helg på er! 🙂
Klart man hunnit med en semla ; ) mums : ) fina fina du kram Sofia
oj så gott!! i danmark har vi inga semlor, pressade dock i mig ett antal när jag va besök hos kärasten i växjö i veckan 🙂 men vill ha fler i år 😛
Dessa goda semlor 🙂 Du gjorde rätt i att tjuvstarta….varför vänta på nåt så gott! Har även jag ätit dessa goda bakverk och jag njöt i fulla drag. Kram på dig!
Ser alldeles delikata ut.
Jag har tänkt baka semlor flera helger nu men något har alltid kommit emellan, kanske nästa helg. Är väldigt sugen kan jag lova.