Andra

En god start på helgen

Nu startar vi helgen med ett par semlor, tycker jag! Varför vänta till fettisdagen när man kan tjuvstarta en fredag som denna? (Eller okej, jag tjuvstartade faktiskt för flera veckor sedan, men ändå.) Och oroa er inte, jag ska inte ha båda semlorna själv, Olof ska få en också. Kanske.

17 Kommentar

  1. Lingonberrie

    27 januari, 2012 at 4:10 e m

    Yummie! Och fina Ester elenoraklänningen på.
    Ha en fin helg söta du.
    Kramar!

  2. Coolaannna

    27 januari, 2012 at 4:15 e m

    Wooohoo!!! Men så gott det ser ut. De ser såå saftiga ut smarriga ut!

    Hela kortet är jättefint!

    Trevlig helg!

    Kram Anna

  3. carolina - med Lo:s syskon i magen

    27 januari, 2012 at 5:16 e m

    Jag hade nog klarat båda 😉
    Snygg bricka!

  4. Veropenn

    27 januari, 2012 at 5:28 e m

    Vilket bra kort…du tittar på semlorna som ett barn på julklapparna:-)

    Även jag har tjuvstartat med semlor…har ätit klassisk, choklad, tiramisu och hallon/blåbärs semlor. Så nu har jag nog ätit min ranson ha ha.

    Trevlig helg!
    //V

  5. Allt och/eller Inget

    27 januari, 2012 at 6:36 e m

    Å vad gott! Helt rätt, varför vänta?? Huvudsaken är att man håller sig på rätt sida årskiftet 😉
    Trevlig helg! Kram Linda

    Kul kommentar om handkrämen, hihi, tänk att du är nog värre än mig då 😉

  6. Amy's piece of cake

    27 januari, 2012 at 7:13 e m

    Ojoj så gott, nu blir jag sugen minsann! Här har det inte börjats med semlor än. Det får snart bli ändring på det känner jag 😉
    Jättefin bild, du ser sådär halvbusig ut!
    Ha en finfin helg, kram!

  7. Mariette

    27 januari, 2012 at 7:16 e m

    Klart man måste tjuvstarta!!!

    Är det helg så är det helg, eller en tisdag, eller nåt…

  8. Marija

    27 januari, 2012 at 8:27 e m

    Oj oj oj, innan jag lärde känna Helena försökte jag hålla på fettisdagen, våffeldagen osv. Jojo och hur gick det med det, fniss!!! Trevlig helg kompis!

  9. Malin`s Diner

    27 januari, 2012 at 9:38 e m

    Semlor kan man äta hela året. Bulle, mandelmassa och grädde, inga konstigheter…

    Kram Malin

  10. Too di Boo ♡

    27 januari, 2012 at 10:15 e m

    Vackra du, är det inte dax att du gör en bakbok snart..underbara bilder och vilka recept du gör!! Jag köper direkt!! kram kram och ha en gosig helg..med semlor som jag önskar att jag hade nu:))

  11. Anki

    28 januari, 2012 at 12:13 f m

    Ååååå semlor!! Mums!!

  12. Hovkonditorn

    28 januari, 2012 at 6:36 f m

    Vi har också tjuvstartat redan 🙂 Men de är ju bara så goda!

  13. Helena

    28 januari, 2012 at 7:49 f m

    Vilka härliga tjejer ni är, allihopa! Skönt att höra att jag inte är den enda som tjuvstartat, då. Trevlig helg på er! 🙂

  14. Sofia

    28 januari, 2012 at 9:52 f m

    Klart man hunnit med en semla ; ) mums : ) fina fina du kram Sofia

  15. Doktor Glas

    28 januari, 2012 at 11:03 e m

    oj så gott!! i danmark har vi inga semlor, pressade dock i mig ett antal när jag va besök hos kärasten i växjö i veckan 🙂 men vill ha fler i år 😛

  16. Lenita från Bohuslän

    29 januari, 2012 at 10:39 f m

    Dessa goda semlor 🙂 Du gjorde rätt i att tjuvstarta….varför vänta på nåt så gott! Har även jag ätit dessa goda bakverk och jag njöt i fulla drag. Kram på dig!

  17. Marion

    29 januari, 2012 at 8:08 e m

    Ser alldeles delikata ut.
    Jag har tänkt baka semlor flera helger nu men något har alltid kommit emellan, kanske nästa helg. Är väldigt sugen kan jag lova.

Lämna en kommentar