Andra Tävling

En vinnare!

Nu har vi dragit en vinnare av såsvispen som lottades ut i samarbete med Prylpunkten. Stort grattis till Lilla My! Maila mig din adress på h.sjogren@gmail.com, så ska jag se till att det postas en automatisk såsvisp till dig. Som vanligt önskar jag att alla kunde vinna. Jag får ordna fler tävlingar, helt enkelt!

Hoppas att ni alla har haft en härlig helg! Jag och min Stockholmsboende skåning Lena har haft en toppenhelg här i vårsolen på Öland. Vi har ätit god mat, strosat på stan, blivit knådade på spa och gått promenader. Och ätit lite till, och fikat. Lugnt och skönt och gott! Mer sånt!

4 mars, 2012

En kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration