Andra Tävling

En vinnare – och ett erbjudande

God afton gott folk! Vad många ni var som var med och tävlade om en delikatesslåda, över hundra stycken! Jag önskar verkligen att jag kunde ge er delikatesslådor allihop, jag är så glad över att ni tittar in här hos mig så ofta som ni gör, ni är toppen! Den som vann Familyfoods delikatesslåda blev Jesspessy. Jesspessy – maila mig din adress, så ska jag se till att det postas en delikatesslåda till dig!

Och för er andra så har Familyfood ett erbjudande; är man en helt ny kund som aldrig har testat Familyfood, och som vill göra det under februari månad, antingen för en vecka, två veckor, tre veckor eller hela februari, så skickar Familyfood med en fredagsmyspåse värd 129 kr om man uppger koden BLOGG när man gör sin anmälan på http://www.familyfood.se/. Då får man som en bonus med en fredagspåse under sina två första prenumerationsveckor.

Ha nu en riktigt härlig kväll, kära läsarvänner!

29 januari, 2012

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration